FAQ

Waar kan ik mijn favoriete Monchhichi kopen?

Lijst met winkels.  Toets je postcode in en de winkels in je omgeving worden getoond.

Kan mijn Monchhichi gewassen worden?

Elke Monchhichi heeft een waslabel aan de achterzijde met wassymbolen. Wij adviseren een voorzichtige handwas en daarna te laten drogen, (NIET in een wasdroger).

What size are Monchhichis and what models?

Onze vrienden zijn leverbaar in verschillende maten van 10cm tot 80cm. De kleinste maat (10cm) zijn de sleutelhangers. De grootste zijn de 80cm modellen.  Bebichhichi’s zijn 16cm en de standaard Monchhichi’s zijn 20cm groot. Daarnaast zijn er ook nog de Jongen of Meisje 20cm met „Slaapogen” welke sluiten als je ze neerlegt. Vanaf de herfst zijn Opa en Oma in grijs plush leverbaar en Monchhichi als Paardrijdster. Alle producten zijn te zien in onze catalogus.

Wat kost een Monchhichi ?

De Bebichhichi’s zijn vanaf ongeveer 17 euro verkrijgbaar, de 20cm Monchhichi modellen vanaf ongeveer 19,- euro voor de klassieker met Slabbetje tot ongeveer 29,- euro voor de Monchhichi’s met kleding en accessoires.

Van wat voor een materiaal wordt er gebruikt voor onze vrienden.

Zij worden gemaakt van hoogwaardig Synthetisch plush en zijn phthalten vrij.

Hoe worden Monchhichi’s geproduceerd?

Monchhichi’s worden onder zeer hoge en strenge kwaliteiten eisen geproduceerd, deze eisen worden jaarlijks door onafhankelijke instanties getest. De fabrieken hebben ook het ICTI keur, wat garandeert dat er geen kinderarbeid is. Alle producten voldoen aan de EN71, de Europese standaard voor speelgoed veiligheid en dragen ook het CE keur label.

Wat is er zo bijzonder aan de Monchhichi’s?

Sinds de introductie van Monchhichi in 1974 zijn er geen grote wijzigingen geweest.  Dat is het bijzondere voor Monchhichi. Het kenmerk sinds de introductie in 1974 van Monchhichi was de duim, toen in de  80er jaren duidelijk werd dat duimen tot orthodontische problemen bij kinderen konden lijden, kreeg Monchhichi een melkflesje in de hand.

Is er ook losse kleding verkrijgbaar?

In de Monchhichi Boutique (externe link naar Winkels) is een variatie van kleding sets verkrijgbaar, volg je inspiratie en kijk wat past bij jou Monchhichi, vraag je locale winkelier of onlinewinkel naar de verschillende kleding sets.

Wat te doen als ik niet tevreden ben.

Sinds de introductie ruim 40 jaar geleden is er nog nooit een terugroep actie geweest. Mocht er voor u toch reden zijn dat u niet tevreden bent met de kwaliteit van onze producten neem dan a.u.b. contact op met uw winkelier. Voor alle overige vragen vult u aub het contactformulier in.