Meet & Greet met Monchhichi!

Heb jij ook altijd al een keer Monchhichi in het echt willen ontmoeten en een heerlijke zachte knuffel van Monchhichi willen krijgen? Dan is nu je kans om Monchhichi in levende lijve te ontmoeten. De komende maanden is Monchhichi op bezoek in verschillende winkels en evenementen in het land.

Nieuwe Monchhichi nu in de winkels!

In het voorjaar van 2017 zijn er drie nieuwe Monchhichi´s uitgebracht. Zo is er de Monchhichi Boskabouter met een mooie rode puntmuts en lange witte baard.

 

Monchhichi op Facebook en Instagram!

Sinds enige tijd hebben onze Monchhichi ook een eigen Facebook pagina.

Leuke presentatie Monchhichi in winkels!

In veel speelgoedwinkels in Nederland en België kunt u onze Monchhichi’s verkrijgen.

De winkels tonen vaak een uitgebreide collectie met de nieuwste modellen! Zo kunt u uw eigen verzameling of die van uw (klein)kind met enige regelmaat aanvullen. De winkeleliers zijn vaak ook fan van Monchhichi en doen hun best om een leuke presentatie te maken zowel in de winkel als in de etalage. Op de pagina ‘winkels’ op onze website kunt u zien waar de winkels gevestigd zijn die Monchhichi verkopen.

Schlafaugenmodelle Junge Mädchen

Nieuw: Monchhichi met Slaapogen

De nieuwe Monchhchi met slaapogen is vanaf dit voorjaar verkrijgbaar bij de Monchhichi dealers.

Monchhichi fans kunnen uitkijken naar de nieuw knuffelvrienden met ogen die openen en sluiten. Wanneer de Monchhichi Jongen of Meisje wordt neergelegd sluiten de ogen. Hiermee kan de jongere generatie Monchhichi mee naar bed nemen of creatieve rollenspelen naspelen.